Nieuws

Naam- en organisatie wijziging Van Bentem Etiketten B.V.

Datum: 01 Mei 2012Geachte dame, heer,

Als gewaardeerde relatie wil ik U met plezier mededelen dat de firma Van Bentem Etiketten B.V. een naam- en organisatie wijziging gaat doorvoeren per 01 Mei 2012.

De naam Van Bentem Etiketten B.V. is al meer dan 25 jaar bekend bij vele klanten en heeft een solide- en waardevolle samenwerking opgebouwd met al haar klanten en toeleveranciers. Deze partnerships willen wij verder professionaliseren en versterken middels een nieuwe organisatie structuur en naamswijziging. De nieuwe naam zal gaan worden:

LabelTech Limburg B.V.

Binnen deze nieuwe organisatie (ISO gecertificeerd) werken wij met een productie capaciteit van totaal 8 machines verdeeld over twee productie hallen en meer dan 30 medewerkers. De technische capaciteiten maken het mogelijk om op een efficiŽnte wijze een zeer uiteenlopend aantal specificaties in etiketten te vervaardigen in elk aantal en elk type uitvoering. Zowel blanco- en bedrukte etiketten tot en met 8-kleuren werk behoren tot de kern producten, waarbij vrijwel elk type materiaal verwerkt kan worden door de combinatie van drukken en stansen. Onze kern activiteiten zijn en blijven de productie en verkoop van zelfklevende etiketten op rollen en vellen in alle mogelijke specificaties, de verkoop en onderhoud van transfer printers en print & apply systemen alsook de verkoop van supplies (transfer linten, prijscodeertangen, etc). Kortom: het totale concept van etiketten en etiketteren.

Met plezier wil ik dan ook onze verkoop binnendienst medewerker voorstellen. Dit is de Hans Bakker. Hans heeft al vele jaren kennis en ervaring binnen de etiketten branche en staat U vanuit de binnendienst te allen tijde te woord. Zijn directe telefoonnummer is: 030-6878262

Peter van Leeuwen is mede-eigenaar van LabelTech Limburg B.V. Peter is al meer dan 25 jaar actief binnen de etiketten markt en heeft een uitgebreide technische kennis van alle mogelijke applicaties en materialen. Peter zal binnen LabelTech Limburg B.V alle mogelijke technische zaken voor U behartigen.

Ondergetekende is en blijft uw directe contactpersoon.

Ik wil U vriendelijk verzoeken om de naam Van Bentem Etiketten B.V. te veranderen in uw systeem per 01 Mei 2012 naar LabelTech Limburg B.V.

Alle correspondentie zal vanaf 01 Mei aanstaande worden omgezet naar LabelTech Limburg B.V. Alle verdere administratieve- en financiŽle afhandelingen en data blijven ongewijzigd.

Indien U nog vragen heeft, kunt U mij mobile bereiken : 06.12214225

Dank voor uw vertrouwen en ik kijk uit naar onze verdere samenwerking in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Rob Amory MBA
Directeur LabelTech Limburg B.V. (voorheen: Van Bentem Etiketten B.V.)
Braamstraat 3 (kantoor) >> nieuw!
6241 NT, Bunde (Limburg)
Telefoon kantoor 046-4513283
Telefax kantoor 046-4527033
Mobile 06.12214225

Nieuwe email adressen per 01.05.2012:

hansbakker@labeltechlimburg.nl
petervanleeuwen@labeltechlimburg.nl
robamory@labeltechlimburg.nl


terug naar nieuwspagina