Nieuws

LX800 Color label printer en VP2020 Color label printer

maak gebruik van de kracht van kleur


VP2020

 

De VP2020 Digital Color Label Printer is een krachtige, industriele fullcolor inkjetprinter die U in staat stelt etiketten te printen in kleur, compleet met variabele gegevens zoals teksten, afbeeldingen en barcodes. U bepaalt in dit concept zelf welke etiketten U print, in de hoeveelheid die U wenst, met de juiste informatie en op het tijdstip dat het U uitkomt!

 

 

De additionele kosten-voordelen voor U:

  1. U hoeft niet langer kostbare voorbedrukte etiketten met grote bestelhoeveelheden op voorraad te houden die U al dan niet met behulp van zwart-wit printers voorziet van variabele gegevens.
  2. Incourante etiketten is geen kostenpost meer.
  3. U houdt de kosten van Uw etiketvoorraad derhalve laag en besteld U alleen nog blanco etiketten die U naar behoefte bedrukt. Dit impliceert een verlaging van het werkkapitaal.
  4. U betaald geen cliche-kosten meer.
  5. U betaald geen opmaak-kosten meer.
  6. U betaald geen film-kosten meer.

Speel in op de eisen van deze tijd

U wilt Uw producten zo snel mogelijk in de markt zetten en geen kans onbenut laten om klanten aan U te binden en zich te onderscheiden van Uw concurrenten. De VP2020 biedt U hiertoe nieuwe mogelijkheden zoals klantspecifieke etiketten (privat label) zelfs bij kleine afnames, etiketten met productafbeeldingen, promotieteksten of seizoenactie’s. U kunt sneller en effectiever reageren op de wensen van Uw klant en bespaart vaak ook nog kosten.

Krachtige technologie, robuuste constructie

De VP2020 is binnen ons assortiment bedoeld voor de middelgrote oplages etiketten die hij met een voor inkjet printers ongekende snelheid bedrukt. Hiervoor is speciaal hoogwaardige inkjet technologie ontwikkeld en in een robuuste stalen behuizing ondergebracht. Door deze constructie is de VP2020 geschikt voor dagelijks intensief gebruik binnen de industrie.

Netwerkfunctionaliteit

Standaard voorzien van een netwerkaansluiting optioneel wireless) is de VP2020 veilig en schaalbaar in te zetten binnen Uw netwerk. Tevens is de VP2020 voorzien van een interne webserver. Hierdoor kunnen geauthoriseerde gebruikers diverse gegevens van de printer uitlezen, zoals de printerstatus, inkt-nivo’s en diagnostische tests uitvoeren. Verder kan de printer door middel van e-mail notificatie gebruikers verwittigen wanneer de interventie noodzakelijk is.

Compatible en uitbreidbaar

De VP2020 is volledig compatible met Microsoft Windows programmatuur en sluit perfect aan bij onze “Bartender” etiket opmaak software die speciaal bedoeld is voor het printen van etiketten binnen een productie-omgeving. De VP2020 kan worden voorzien van diverse optie’s, zoals een automatisch snijmes of een externe rewinder.

Volledige range professionele media

Met zijn separaat verwisselbare inktcartridges van 350ml is de VP2020 uitgerust voor elke printopdracht. Speciaal voor de bestendigheid van de afdruk en om kosten te besparen bij het printen van veel tekst of zwart-wit etiketten is de zwarte inkt gebaseerd op pigmenten. Verder voeren we een breed assortiment aan etiketmaterialen varierend van mat- en gloss papier tot transparant kunststof speciaal voor deze printer.


Natuurlijk willen wij U gaarne een demonstratie laten zien van de VP2020, de mogelijkheden en voorbeelden van de nieuwe VP2020 inkjet-etiketten. Neem svp contact op en een afspraak is snel gemaakt.


terug naar nieuwspagina